DO YOU REMEMBER Media & Pers Nancy Dee OfficiŽle Webpagina
Webmaster : Arnoud De Gussem
©NANCY DEE 2016
Kom langs voor onze fitnessacties!! Bij aanvang van het nieuwe jaar betaal je in de maand januari 2016 GEEN inschrijving als nieuw lid !! Atleten voor wedstrijdbegeleiding zijn bij ons aan het juiste adres !!! Mail ons gerust op fcg@telenet.be Bij First Class Gym train je in een familiale en gezellige fitness-sfeer tegen democratische prijzen. Iedereen kan bij ons terecht, zowel voor cardio-als krachttraining! Er is mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding: COACHING - VOEDINGSOPVOLGING. Wij verdelen ALLE MERKEN van voedingssupplementen! Wij zijn open maa-don: 10h tot 22h, vri: 10h tot 21h en zat: 10h tot 14h. Fitness hoeft niet duur te zijn! Raadpleeg onze Prijslijst Op woensdag-en vrijdagavond DISCOFITNESS !!!!!!!!! Proficiat aan alle deelnemers van de BENCH CONTEST !!!
First Class Gym Zwijnaardsesteenweg 282c (nabij U.Z.) 9000 Gent Telefoon: 09/221.79.53 E-mail: fcg@telenet.be
I’m alive and kicking next door in the First Class Gym - Nice - With a litlle help from my friends and espacilly from Michael who’s training me. personaly. Even I’m 66 … keep on training! Here i’m looking to an example … whow !
Maandag 18/4/2016 kregen wij bezoek van de pers. Het waren 2 voorname jounalisten en hebben foto’s genomen en een interview afgenomen van ongeveer 2 uur. God weet wat er gaat verschijnen ? In ieder geval de voornaamste van de 2 was wel Jean Buyle. De andere die erbij was mocht je ook niet onderschatten. Leuk gesprek en leuke foto’s. Het zal binnen een paar weken wel verschijnen in de streekkrant van Gent en omstreken. Jean Buyle is een heel goede vriend die ik al ken van heel  lang geleden. Ons levensverhaal van de laatste jaren zal daar in beschreven worden. Ik ben benieuwd naar het resultaat en we gaan dit hier zeker publiceren. Je ziet hier direct dat ik meegespeeld heb in de Paniekzaaiers met Gaston & Leo. Als ze daar moet mee vertrekken breekt dus de paniek al uit !
PAGINA 1 PAGINA 2
HUWELIJKSAANKONDIGING